Τορώνη Τσιτσιρίκος  Τορώνη  |  Σιθωνία  |  Χαλκιδική  Αναζήτηση  SiteMap

Τορώνη Τσιτσιρίκος, Διαμερίσματα, Δωμάτια, Καταλύματα


Studios Tsitsirikos Toroni

Διαμερίσματα, Δωμάτια, Καταλύματα

Τορώνη Τσιτσιρίκος Χαλκιδική

Τηλ: +30.23750.51318   FAX +30.23750.51188   Κιν: +30.699.712.63.13  


Ονειρεμένες διακοπές στην Τορώνη Χαλκιδικής !

 

 

Studios Τσιτσιρίκος

Ψητοπωλέιο Asteris

Ψητοπωλείο Asteris  στην Τορώνη Χαλκιδική

      Σε έναν ζεστά και φιλικά διαμορφωμένο χώρο στην Τορώνη σας περιμένουμε στο ψητοπωλείο μας, να απολαύσετε τις φτιαγμένες με μεράκι νοστιμιές μας.
Η υπεροχή μας βρίσκεται στη σταθερή μας πελατεία, στη φιλική επαφή με τον πελάτη μας και φυσικά στη σταθερή πορεία που το ψητοπωλείο "ASTERIS" κρατά εδώ και πολλά χρόνια στην Τορώνη!

      Αγνά υλικά, σπιτική ατμόσφαιρα, σπιτικές γεύσεις και χαμηλές τιμές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιστούν επαγγελματίες στο χώρο. Βασικό μας μέλημα είναι η άψογη εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και ο σεβασμός προς τον πελάτη, καθώς διανύουμε μια πολύ δύσκολη για όλους οικονομική περίοδο, αλλά ο Έλληνας ευτυχώς ξέρει ακόμη να εκτιμά το ποιοτικό φαγητό και τα παραδοσιακά εδέσματα.

      Σας περιμένουμε με χαρά λοιπόν στο ψητοπωλείο μας, να απολαύσετε το σουβλάκι της αρεσκείας σας και όχι μόνο....καλή σας όρεξη!!!! Μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστές γεύσεις από γευστικά και ποιοτικά υλικά, στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο μας, μέσα και έξω από το κατάστημά μας και εμείς θα φροντίσουμε να σας ικανοποιήσουμε με την εξυπηρέτησή μας, γνωρίζοντας πως να το πετύχουμε με την εμπειρία που έχουμε χρόνια τώρα.

ΜΗ.Τ.Ε : 09.38.K.12.3K.06055.0.1

MH.T.E.: 09.38.K.11.1K.00349.0.0 

Περισσότερα...

Διαμερίσματα Τσιτσιρίκος

Διαμερίσματα Τσιτσιρίκος στην Τορώνη Χαλκιδική

      Τα Διαμερίσματα Τσιτσιρίκος αποτελούνται από ένα δυόροφο κτήριο όπου είναι και τα περισσότερα διαμερίσματα και studios και ένα ισόγειο κτήριο. Το ισόγειο κτήριο (bangalows) είναι προσβάσιμο και από άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Τα Διαμερίσματα Τσιτσιρίκος είναι πλήρως ανακαινισμένα και πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, τηλεόραση, μπάνιο, κλιματισμό, μπαλκόνι και Wi Fi (free). Τα Διαμερίσματα Τσιτσιρίκος διαθέτουν κήπο που είναι μπροστά από τα Διαμερίσματα Τσιτσιρίκος και είναι προσβάσιμος φυσικά και στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι στρωμένος με γρασίδι για να παίζουν τα παιδιά και φυσικά προσφέρει ασφάλεια και ξεγνοιασιά σ' αυτά. Οι δαμένοντες στα Διαμερίσματα - Δωμάτια Τσιτσιρίκος έχουν στην διάθεσή τους όλες τις ανέσεις του κήπου. Ο κήπος μας έχει δύο χώρους με κιόσκι και χώρο όπου μπορείτε να περάσετε ξεκούραστες ώρες και να δροσιστείτε κάτω από την σκιά των δένδρων απολαμβάνοντας το δροσιτικό ποτό σας.  Σε ειδικό χώρο του κήπου υπάρχει και ψησταριά (Barbeque) όπου μπορείτε να την χρησιμοποιείτε για να απολάυσετε αξέχαστες βραδιές με καλό φαγητό και καλή παρέα. Είναι ένας μικρός παράδεισος μπροστά από τα Διαμερίσματα Τσιτσιρίκος στα πόδια σας που θα σας μείνει αξέχαστος! Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές απόψεις του κήπου μας.

Περισσότερα...

Studios Τσιτσιρίκος

Studios Τσιτσιρίκος στην Τορώνη Χαλκιδική

      Τα Studios Τσιτσιρίκος διαθέτουν κήπο που είναι μπροστά από τα Studios Τσιτσιρίκος και είναι προσβάσιμος φυσικά και στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι στρωμένος με γρασίδι για να παίζουν τα παιδιά και φυσικά προσφέρει ασφάλεια και ξεγνοιασιά σ' αυτά. Οι δαμένοντες στα Διαμερίσματα, Δωμάτια, Καταλύματα, Τσιτσιρίκος έχουν στην διάθεσή τους όλες τις ανέσεις του κήπου. Έχει δύο χώρους με κιόσκι και χώρο όπου μπορείτε να περάσετε ξεκούραστες ώρες και να δροσιστείτε κάτω από την σκιά των δένδρων απολαμβάνοντας το δροσιτικό ποτό σας.  Σε ειδικό χώρο του κήπου υπάρχει και ψησταριά (Barbeque) όπου μπορείτε να την χρησιμοποιείτε για να απολάυσετε αξέχαστες βραδιές με καλό φαγητό και καλή παρέα. Είναι ένας μικρός παράδεισος μπροστά από τα Studios Τσιτσιρίκος στα πόδια σας που θα σας μείνει αξέχαστος! Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές απόψεις του κήπου μας.

Περισσότερα...

Δωμάτια Asteris

Δωμάτια Asteris στην Τορώνη Χαλκιδική

      Τα Δωμάτια Asteris των Studios Tsitsirikos στην Τορώνη βρίσκονται σε έναν από δύο χώρους διαμερισμάτων με δικιά τους τουαλέτα. Το κάθε ένα απ' αυτά έχει Κουζίνα όπου μπορείτε να απολαύσετε εσείς και η οικογένειά σας το πρωινό ή ακόμη και το μεσημεριανό σας. Η κουζίνες τους είναι πλήρως εξοπλισμένες για να μπορείτε να προετοιμάζετε όχι μόνο το πρωινό σας αλλά και οποιοδήποτε άλλο γεύμα της ημέρας. Οι χώροι στα Asteris Τσιτσιρίκος έχουν μονά και φυσικά άνετα διπλά κρεβάτια που μπορεί να ξεκουραστούν οι επισκέπτες μας. Όλα τα Δωμάτια είναι εξοπλισμένα μα κλιματισμό και μπαλκόνι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποια από αυτά τα Δωμάτια Asteris των Studios Τσιτσιρίκος που σας περιμένουν να απολαύσετε τις διακοπές σας!

Περισσότερα...